GREENFIELD FAMILY RUN


Greenfield Family Run este noua proba a evenimentului Baneasa Forest Run. Pe o distanta de doar 3 km, Greenfield Family Run este cursa la care poti veni alaturi de familie si copii, la care va puteti bucura de aer curat.
Pentru ca ne dorim sa fie cu bucurie si sa petreceti timp de calitate impreuna, proba va fi necompetitiva. Iar la final va puteti lua portia de socializare in zona de start/finish, intr-o atmosfera prietenoasa, alaturi de ceilalti alergatori.

Kitul de participare

Kitul de participare contine:

 • Tricou de bumbac
 • Medalie finisher
 • Iaurt Zuzu
 • Salata Eisberg
 • Puncte de alimentare si hidratare la start/finish
 • Numar de concurs personalizat
 • Traseu marcat
 • Servicii medicale la start/finish si pe traseu

Regulament

Acest regulament se aplica doar cursei Greenfield Family Run din cadrul competitiei Baneasa Forest Run, competitie organizata de Running Media Consulting SRL si Asociatia Alergam de Placere, ce va avea loc duminica, 24 martie 2019 si are ca scop promovarea alergarii in aer liber.
Prin participarea la acest Eveniment, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial si a legislatiei in vigoare aplicabile. De asemenea, participantii trebuie sa semneze declaratia pe proprie raspundere, pusa la dispozitie de catre Organizatori cu ocazia ridicarii kitului de participare.

1. Caracteristicile cursei
Greenfield Family Run este o cursa in cadrul competitiei Baneasa Forest Run, pentru amatori, pe o distanta de 3 km. Competitia se desfasoara in aer liber, pe potecile padurii Baneasa si Tunari din nordul Bucurestiului. La cursa Greenfield Family Run se poate inscrie o familie formata din minim doi membrii, dintre care unul este adult. Inscrierea minorilor se face individual, insa cu completarea campului "Familia'' din formularul de inscriere, camp la care trebuie trecut numele familiei care alearga. Completarea campului este valabila pentru toti membrii. Cursa este necompetitiva.

2. Contributia de participare
Taxa de participare este de 49 de lei pentru adulti. Copiii au gratuitate. In taxa de participare este inclus kitul de participare:
 • Tricou de bumbac
 • Medalie finisher
 • Iaurt Zuzu
 • Salata Eisberg
 • Puncte de alimentare si hidratare la start/finish
 • Numar de concurs personalizat
 • Traseu marcat
 • Servicii medicale la start/finish si pe traseu
 • *Copiii ai caror parinti sunt inscrisi la cursa vor primi tricou de bumbac, medalie de finisher si numar de participare personalizat.

  3. Inscriere
 • Pentru a face inscrierea, fiecare dintre participanti trebuie sa completeze formularul online de inscriere de pe site-ul oficial, baneasaforestrun.ro, sectiunea "Inscrie-te" conform instructiunilor din pagina respectiva.
 • Fiecare participant semneaza la inscriere o declaratie pe proprie raspundere prin care declara ca este apt sa alerge, intelege si recunoaste riscurile de accidentare ce pot aparea pe traseu si le asuma in totalitate si va exonera de orice raspundere organizatorii si sponsorii evenimentului in cazul in care vor suferi orice fel de prejudiciu, accident sau deces. In cazul minorilor, declaratia de participare va fi trimisa ulterior inscrierii pe email.
 • Plata taxei de participare se poate face atat online, cu cardul bancar, cat si prin transfer bancar, in maxim 3 zile calendaristice de la inscriere, conform indicatiilor din emailul primit dupa inregistrare.
 • In cazul neachitarii contributiei in acest termen, procesul de inscriere trebuie reluat cu aplicarea conditiilor de la reluarea inscrierii.
 • Nu se fac inscrieri si validari la fata locului. Nu se achita inscrieri cash.
 • In cazul retragerii din competitie cu mai putin de 30 de zile inainte de start, contributia de participare nu va putea fi returnata.
 • 4. Numar de concurs si timp limita
  Timp limita: 1h00' Numarul de concurs este obligatoriu. Acesta trebuie purtat in fata si la vedere pe toata perioada cursei. Nerespectarea acestei reguli poate duce la descalificare.

  5. Inmanarea kitului de participare
  Ridicarea kitului de concurs se va face pe baza actului de identitate (CI sau certificat de nastere in cazul minorilor mai mici de 14 ani) si a declaratiei pe proprie raspundere. Kiturile vor fi inmanate exclusiv in ziua si intervalul orar anuntate pe site-ul evenimentului in sectiunea " Kitul de concurs”. Un membru poate ridica kiturile de participare pentru toata familia cu conditia sa aiba declaratii semnate pentru fiecare dintre participanti, fie ei adulti sau minori, si copie dupa actele de identitate (CI/Certificat de nastere).

  6. Traseul de concurs
  Locatie start: breteaua paralela cu Aleea privighetorilor, langa Academia de Politie, in padurea Baneasa (zona de nord a Bucurestiului), duminica, 24 martie 2018, ora 14:00.
  Accesul se poate face cu masina personala sau cu autobuzul 301 (de la Piața Romana sau Piata Charles de Gaulle) pana la statia Padurea Baneasa.

  Traseul de alergare, in forma detaliata, poate fi vizualizat in sectiunea TRASEU.

  Traseul de alergare va fi semnalizat de catre organizator cu banda de marcare si va fi supravegheat de arbitri de cursa, amplasati in diferite puncte ale traseului.

  Suprafata de alergare poate prezenta denivelari, radacini de copac sau poate fi acoperita cu pat de frunze. In functie de precipatii si temperaturi, anumite portiuni pot fi acoperite cu noroi.

  Punctul de hidratare si alimentare este amplasat in zona de start/finish.

  Este interzisa sub orice circumstanta aruncarea resturilor, ambalajelor, paharelor sau orice alte materiale pe traseu, in semn de respect pentru mediul inconjurator.

  In cazul in care oricare dintre participant nu mai poate sau nu mai vrea sa continue cursa dintr-un anume motiv trebuie sa-i informeze imediat pe organizatori fie la punctele de control, fie sunand la numarul de telefon aflat pe numarul de concurs. De asemenea, organizatorul isi rezerva dreptul de a opri un participant in cazul in care acesta este accidentat, iar continuarea cursei poate duce la agravarea situatiei pentru el sau cei din jur.

  In cazul unor conditii meteorologice nefavorabile sau/si alte conditii speciale, organizatorul isi rezerva dreptul de a opri cursa sau de a modifica bariera orara si/sau traseul. Modificarile de traseu vor fi anuntate in prealabil. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula/amana cursa in cazuri exceptionale cu conditia ca toti participantii sa fie anuntati in prealabil. In caz de forta majora, prin aceasta intelegem orice evenimente care ar putea influenta buna desfasurare a evenimentului cum ar fi: inundatii majore, dezastre naturale sau evenimente politice majore care ii determina pe organizatori sa anuleze competitia, taxa de participare nu va fi returnata, se va stabili alta data pentru desfasurarea competitiei.

  7. Respectarea instructiunilor de siguranta

  Alergarea prin padure presupune mai multe prevederi de siguranta, iar respectarea acestora ajuta la evitarea evenimentelor neplacute.

  Traseul este unul virajat, va rugam sa fiti atenti la denivelari, crengi, cioturi si in general la elementele specifice unui teren accidentat. Fiti prudenti si nu ezitati sa apelati la echipele de prim-ajutor sau sa sunati la numerele de urgenta tiparite pe numarul de concurs, in cazul in care va simtiti rau. De asemenea, in cazul in care observati un incident sau un alt participant care are nevoie de ajutor, va rugam sa anuntati acest lucru la unul dintre numerele de urgenta tiparite pe numarul de concurs si sa anuntati si cel mai apropiat voluntar (fie ca este in sensul de alergare sau invers acestuia). Anuntarea voluntarului este foarte importanta deoarece ajuta la identificarea punctului din traseu unde are loc incidental si unde trebuie sa ajunga echipa de interventie.

  Urmati intotdeauna marcajul oficial al cursei. Tineti cont ca in padure puteti intalni animale salbatice, incercati sa evitati orice contact cu acestea. Va recomandam sa aveti telefonul mobil pe tot parcursul alergarii.

  Organizatorul nu isi asuma nici o responsabilitate pentru pierderi sau pagube materiale, expunere la circumstante extreme: boala, contact/coliziune cu alti participanti, spectator, voluntari, conditii meteorologige nefavorabile, accidentari provocate de conditiile alergarii in padure: intepaturi de viespi, interactiunea cu animale salbatice (porci mistreti, caprioare, caini etc.), invaliditate, vatamare corporala grava sau chiar deces.

  8. Drepturi de autor
  Prin inregistrarea in competitie, toti participantii vor autoriza automat organizatorii, inclusiv partenerii curselor, sa foloseasca si sa reproduca orice material continand declaratii sau imagini cu participantii in alergare sau nu. Materialele si pozele vor fi utilizate pentru promovarea evenimentului.

  9. Note finale si penalizari

  Prin participarea la această competiţie, participanţii sunt de acord să respecte şi să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor şi condiţiilor prezentului Regulament. Regulamentul este întocmit şi este făcut public conform legislaţiei româneşti, fiind disponibil pe site-ul www.baneasaforestrun.ro. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după publicarea unui anunţ prealabil de prezentare a acestor modificări pe site-ul www.baneasaforestrun.ro

  Aceste abateti duc la descalificare:
 • Participantul va fi descalificat daca numarul de concurs nu este prins pe tricou / bluza pe partea din faţă.
 • Nerespectarea regulilor competitiei.
 • Comportament nesportiv fata de alti participanti, oficiali, public sau alte persoane.
 • Aruncarea de resturi, ambalaje, pahare sau alte obiecte/lucruri in padure.
 • Prezenta la eveniment cu animale de companie care pot impiedica participantii pe traseul de alergare sau pot genera incidente in zona de eveniment.

 • Organizatorii se obligă, de asemenea, să respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protecţia datelor personale. Prin urmare, organizatorii se angajează să păstreze confidenţialitatea datelor personale ale participanţilor şi câştigătorilor la prezenta competiţie şi să le utilizeze conform prezentului Regulament şi legislaţiei în vigoare. Organizatorii nu sunt responsabili pentru nicio expunere neautorizata a informatiilor personale si confidentiale cauzate de atacuri cibernetice sau furtul de date.

  Prin inscrierea la Greenfield Family Run, participantii sunt de acord sa primeasca mesaje din partea organizatorului despre activitatea acestuia, despre alte evenimente organizate de acesta sau la care acesta are calitatea de partener.