SUNTEM SOLD OUT!

EDITIA PREDEAL FOREST RUN DIN 8 IULIE ESTE SOLD OUT, NU MAI SUNT LOCURI DISPONIBILE LA NICIUNA DINTRE CELE 5 PROBE! VA MULTUMIM!

Apasa butonul cursei la care vrei sa te inscrii pentru a fi redirectionat catre platforma de inscrieri. Plata se va efectua doar cu cardul in momentul inscrierii. 

Copiii inscrisi la proba 3K Family Run trebuie insotiti pe traseu de un adult inscris la oricare dintre probe. Daca adultul este inscris deja la una dintre probele K13, K24, K32 sau K38, nu mai este obligatorie inscrierea si la proba Family Run, insa adultul insotitor nu poate primi in acest caz kitul aferent probei Family Run incluzand medalia de finisher, ci doar kitul probei la care este inscris.

TAXE DE PARTICIPARE

INSCRISI EVENIMENT

ATENTIE, LOCURI LIMITATE!

ALEARGA PENTRU ASOCIATIA MAGIC

Poti sustine cauza sociala a evenimentului donand: 20 de lei, 30 de lei, 50 de lei sau orice suma multiplu de acestea, adaugand in pasul 2 al formularului de inscriere optiunea aferenta donatiei tale. De asemenea, poti bifa in formularul de inscriere daca vrei sa fii fundraiser cu ocazia participarii la Predeal Forest Run.