Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal sunt informatii referitoare la o persoana fizica naturala, identificata si identificabila prin nume, adresa, data nasterii, nr. de telefon, e-mailul, date de identitate, IP, locatie GPS, etc. De regula, primim aceste date de la tine atunci cand completezi un formular, on-line sau pe hartie, semnezi un contract, ne trimiti o scrisoarea sau un e-mail , ne vizitezi situl sau vorbim la telefon. Atunci cand accesezi website-ul https://www.predealforestrun.ro/, serverele noastre creeaza in mod automat inregistrari ale vizitei tale. Aceste inregistrari includ, de obicei, adrese IP, numarul de accesari, pagina de internet de la care te-ai conectat si alte date, insa noi nu stim identitatea ta pentru ca nu punem la dispozitia vizitatorilor un modul de loghin pentru a te autentifica si astfel, a te identifica. Pentru mai multe informatii, te rugam sa consulti documentul privind fisierele de tip „cookie” de la adresa https://predealforestrun.ro/politica-de-confidentialitate/

Cui apartin datele pe care le procesam?

Running Media proceseaza datele celor care acceseaza website-ul https://www.predealforestrun.ro/ sau locatiile sale, respectiv persoane fizice - clienti sau potentiali clienti, reprezentanti (spre exemplu: directori, administratori, asociati, imputerniciti, persoane de contact) ai clientilor sau potentialilor clienti persoane juridice, furnizorilor sau partenerilor de afaceri.

In ce scop procesam datele?

Running Media proceseaza date cu caracter personal pentru furnizarea de informatii cu privire la clasamentul participantilor la concursurile organizate, prin monitorizarea tuturor participantilor prin chipuri care urmaresc concurentii pe traseul de concurs, prin tehnologia gps.

Conditiile in care Running Media proceseaza datele

Running Media proceseaza date doar cu consimtamantul tau, atunci cand are o obligatie legala sau poate justifica un interes legitim superior. De asemenea, ai dreptul de a solicita oricand datele tale personale pe care noi le detinem si bineinteles, ai dreptul de a solicita ca cestea sa fie sterse sau sa iti fie puse la dispozitie intr-un format electronic usor de accesat.

Sunt datele tale sigure la Running Media?

Running Media trateaza securitatea datelor tale foarte serios, prin adoptarea si revizuirea periodica a masurilor de securitate, tehnice si organizatorice, menite sa protejeze datele impotriva accesului neautorizat, modificarii, dezvaluirii sau distrugerii neautorizate. Accesul la date este permis doar persoanelor autorizate de Running Media care si-au insusit in prealabil obligatiile de confidentialitate.

Catre cine poate transfera Running Media datele?

Cu respectarea tuturor obligatiilor legate de confidentialitate si securitate, Running Media poate transfera date catre parteneri contractuali, furnizori de servicii, persoane imputernicite, instante, autoritati publice, organe judiciare, prestatori de servicii de plata, societati de asigurare, organizatii de cercetare a pietei. Transferurile de date se pot face atat in UE, cat si in afara UE, cu respectarea conditiilor impuse de lege.

Cat timp proceseaza Running Media datele?

Running Media prelucreaza datele personale pe toata perioada necesara realizarii scopurilor pentru care au fost colectate.

Care sunt drepturile tale?

Ai dreptul de a fi informat cu privire la datele tale cu caracter personal pe care Running Mediale detine.

Ai dreptul de a solicita actualizarea datelor incomplete, incorecte sau care nu mai sunt de actualitate.

Ai dreptul de a solicita stergerea din baza noastra de date precum si din baza companiilor terte cu care Running Media colaboreaza, daca datele tale nu mai servesc scopurilor pentru care au fost prelucrate, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

Ai dreptul, pentru motive intemeiate si legitime, de a te opune anumitor prelucrari de date, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare sau Running Media nu iti poate oferi serviciile solicitate in lipsa respectivelor date.

Ai dreptul de a solicita incetarea prelucrarii datelor tale in scop de marketing direct sau pentru crearea de oferte personalizate.

Ai dreptul de a cere anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta ta, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, precum si reevaluarea oricarei alte decizii luate in privinta ta

Pentru exercitarea oricaruia din aceste drepturi trebuie doar sa trimiti o cerere la adresa Running Media Consulting srl, Ghencea Business Center, Bulevardul Ghencea, Nr. 43b , Et. 2, Sector 6, Bucuresti, Cod 061696, RO 32565526 | J23/3683/2013 Totodata, ai dreptul de a te adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal sau justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de legislatia privind protectia datelor cu caracter personal care ti-au fost incalcate. Running Media isi rezerva dreptul de a modifica aceasta declaratie oricand. Versiunea publicata pe site este cea in vigoare.