Asociația Magic vine în ajutorul copiilor cu afecțiuni grave din România. Cele mai cunoscute proiecte sunt MagicHOME - adăpostul părinților copiilor bolnavi de cancer, taberele speciale de vară MagiCAMP pentru copiii bolnavi de cancer, copiii cu arsuri grave și copiii care au pierdut pe cineva drag, MagicHELP – rețeaua solidarității prin care partenerii oferă servicii sau produse gratuit familiilor unde este un copil cu o afecțiune gravă și Șofer de Suflet – o rețea de oameni buni care își oferă timpul și mașina pentru a asigura transportul de la/către spital copiilor care trebuie să ajungă la tratamente.

Noi alergăm pentru sănătate și voie bună, precum și pentru a ne bucura de natura si beneficiile acesteia. Prin alergarea noastră, putem să oferim acestor copii o bucățică din bucuria noastră. Puteti ajuta donand in mod direct sau puteti deveni fundraiser spunând povestea mai departe celor care ar putea dori să contribuie.

Continuam traditia si sustinem Asociatia Magic si la aceasta editie de Predeal Forest Run. Iar cauza sustinuta anul acesta, vine in completarea celei de la editia precedenta. Lucrarile pentru amenajarea locului de joaca de la Spitalul de Copii din Brasov se apropie de final, insa a fost identificata o noua nevoie. Prin MagiCARE Brașov, Asociația Magic oferă pentru copiii cu cancer de pe secția de oncopediatrie a spitalului, dar și pentru părinții acestora sprijin emoțional prin psiholog dedicat și pachete săptămânale cu alimente, produse speciale pentru bebeluși, produse de igienă și alte consumabile.


CUM POTI AJUTA

Untitled-1
1

DONEAZA LA INSCRIERE

Poti sustine Asociatia Magic donand 20 lei, 40 lei, 60 lei sau orice suma multiplu de acestea, adaugand in pasul 2 al formularului de inscriere optiunea aferenta donatiei tale.
Untitled-1
2

Fii fundraiser!

Ce inseamna sa fii fundraiser? Pe scurt, vei avea propria ta pagina de strângere de fonduri (fundraising) pe platforma Galantom.ro, unde sustii proiectele Asociatiei Magicamp. Noi te vom ajuta să creezi această pagină. Pe această platformă îţi poţi ruga familia, prietenii, colegii si pe oricine crezi ca poate sa doneze online pentru cauza in care tu ai ales sa te implici. Poti sa te inscrii ca fundraiser bifand in formularul de inscriere la cursa sau accesand acest link.