fbpx

Alergăm și sprijinim MagiCAMP


MagiCAMP este asociația care vine în ajutorul copiilor bolnavi de cancer din România. Cele mai cunoscute proiecte sunt MagicHOME (adăpostul părinților copiilor bolnavi de cancer) și taberele speciale de vară MagiCAMP pentru copiii bolnavi de cancer, copiii cu arsuri grave și copiii care au pierdut pe cineva drag din cauza cancerului.


Cancerul este o boală care îngenunchează întreaga familie atât din punct de vedere psihologic, cât și financiar. Apar tratamente lungi și costisitoare, decizii greu de luat, transport departe de casă, separarea copilului diagnosticat de unul dintre părinți, de frați/surori si prieteni. Echipa MagiCAMP și-a propus să aducă bucurie nu doar copiilor care trec pragul taberelor special concepute pentru copiii bolnavi de cancer, ci întregii familii a unora dintre ei.


La prima ediție a Predeal Forest Run, am strans bani pentru ca 2 familii să trăiască experiența minunată a unei vacanțe de vis. Programul MagicTicket. O săptămână de excursii în zone încărcate de istorie, plimbări, experiențe unice, mese delicioase, seri amuzante.


CUM POTI AJUTA

MagicCAMP_newLOGO 250px1

DONEAZA LA INSCRIERE

Poti sustine cauza MagiCAMP donand 20 lei, 30 lei, 50 lei sau orice suma multiplu de acestea, adaugand in pasul 2 al formularului de inscriere optiunea aferenta donatiei tale.
MagicCAMP_newLOGO 250px2

DONEAZA PRIN GALANTOM

Poți susține cauza MagiCAMP și după înscriere sau fără a fi înscris la Predeal Forest Run donând cu ajutorul PLATFORMEI GALANTOM .