Prin MagicTICKET, un proiect al Asociației MagiCAMP, copiii bolnavi de cancer primesc gratuit o vacanță pentru a se reconecta cu familiile lor după lungile perioade de tratament.


MagicTICKET este mai mult decât o simplă vacanță - își propune să ofere timp de calitate familiilor copiilor bolnavi de cancer. Pentru câteva zile, familiile afectate au șansa de a evada din realitatea dureroasă a luptei cu boala și posibilitatea de a fi din nou împreună, într-un mediu relaxat, în care să învețe să trăiască bucuria.


Cancerul este o boală care îngenunchează întreaga familie atât din punct de vedere psihologic, cât și financiar. Apar tratamente lungi și costisitoare, decizii greu de luat, transport departe de casă, separarea copilului diagnosticat de unul dintre părinți, de frați/surori si prieteni. Echipa MagiCAMP și-a propus să aducă bucurie nu doar copiilor care trec pragul taberelor special concepute pentru copiii bolnavi de cancer, ci întregii familii a unora dintre ei.


La prima ediție a Predeal Forest Run, alergăm pentru ca 2 familii să trăiască experiența minunată a unei vacanțe de vis. O săptămână de excursii în zone încărcate de istorie, plimbări, experiențe unice, mese delicioase, seri amuzante. Noi alergăm pentru sănătate și voie bună, precum și pentru această experiență trăită împreună. Prin alergarea noastră, putem să oferim acestor copii o bucățică din bucuria noastră de a alerga.


CUM POTI AJUTA

MagicCAMP_newLOGO 250px
1

DONEAZA LA INSCRIERE

Poti sustine cauza MagiCAMP donand 15 lei, 30 lei, 50 lei sau orice suma multiplu de acestea, adaugand in pasul 2 al formularului de inscriere optiunea aferenta donatiei tale.
MagicCAMP_newLOGO 250px
2

DONEAZA PRIN GALANTOM

Poți susține cauza MagiCAMP și după înscriere sau fără a fi înscris la Predeal Forest Run donând cu ajutorul PLATFORMEI GALANTOM o sumă de bani care va contribui la trimiterea a 2 copii bolnavi de cancer și pe familiile lor într-o vacanță MagicTICKET.

Este nevoie de aproximativ 12.000 lei* pentru ca 2 copii cu afecțiuni oncologice să beneficieze de o vacanță de o săptămânâ alături de familiile lor. Este o vacanță special concepută pentru ei în care siguranța copiilor este pusă pe primul loc, cu excursii, alimentație și locații adaptate nevoilor lor. Ne propunem să oferim aceste momente de bucurie pentru 2 copii care au fost blocați în spitale o bună parte din timp.

*6000 de lei este suma medie pentru o familie formată din 4 membri, pentru o săptămână de vacanță în România, în care toate cheltuielile sunt acoperite conform nevoilor specifice (transport, mese în regim special, excursii și bilete de acces, medicamente).


MagicTICKET este un proiect al Asociației MagiCAMP care de 5 ani oferă sprijin psihologic și material copiiilor cu afecțiuni oncologice și familiilor acestora prin tabrele MagiCAMP, rețeaua de adăposturi MagicHOME, coletele cu produse de bază MagicBOX, sprijin psihologic și terapie în secțiile de onco-pediatrie din București.

Aici puteti urmari POVESTEA MagiCAMP si proiectele asociatiei pe site si facebook.

HAIDEȚI SĂ ALERGĂM ÎMPREUNĂ PENTRU COPIII MAGICAMP! MAGIC IS SOMETHING YOU MAKE!