.
.

Intrebari frecvente

Cum ma pot inscrie?
Participarea la eveniment este conditionata de inscrierea pe site-ul evenimentului si plata taxei de participare. Inscrierile se fac online, pe site-ul nostru, accesand link-ul urmator: CLICK AICI
Ce NU este Predeal Forest Run?
Predeal Forest Run NU este un film, concert sau spectacol, ci un eveniment sportiv pentru amatori.
Trebuie sa fiu un atlet experimentat ca sa particip?
Sigur ca nu! Insa alergarea pe munte este solicitanta, asadar recomandam ca, inainte de cursa, sa va pregatiti si desigur, sa fiti cu bagare de seama la terenul denivelat.
Pot alerga impreuna cu animalul meu de companie?
Animalele de companie nu pot participa la evenimentul acesta. Atmosfera de eveniment, un nivel ridicat al decibelilor (muzica din zona de start/finish), foarte multi participanti si o poteca destul de ingusta, pot provoca animalului tau de companie stari de agitatie si nervozitate, iar pentru siguranta tuturor participantilor, acest lucru nu este permis.
Este vreo limita de varsta pentru participantii mai tineri?
Da, limita de varsta este de 18 ani. Exceptie fac tinerii cu aptitudini speciale, sportivi de performanta, care pot alerga insotiti de un tutore care declara pe proprie raspundere ca minorul poate alerga si poate face fata efortului pe care il presupune alergarea pe poteca.
Exista o locatie anume de unde pot fi ridicate pachetele de inscriere? Cum se procedeaza?
Da. Informatiile legate de ridicarea pachetelor de inscriere vor fi publicate pe pagina cursei in cel mai scurt timp.
Predeal Forest Run este o cursa cronometrata?
Predeal Forest Run este o cursa cronometrata. Cronometrarea se va face la secunda cu ajutorul cipurilor electronice de unica folosinta aflate pe spatele numarului de concurs. Timpul pe baza caruia se va intocmi clasamentul va fi timpul brut, adica cel dintre momentul startului si trecerea liniei de finish. In masura in care va fi posibil, vom oferi alergatorilor si timpul net, adica cel dintre trecerea liniei de start si trecerea liniei de finish, insa acest timp nu va fi luat in calcul la alcatuirea clasamentului. Daca 2 concurenti alearga traseul in acelasi timp, unul va primi locul x, iar celalat locul x+1.
Pot sa-mi transfer inscrierea de la o cursa la alta sau pot ceda locul meu altei persoane?
Locurile sunt transmisibile unei alte persoane sau participantii se pot muta de la o cursa la alta conform conditiilor din regulament.