Cu ajutorul vostru, la Predeal Forest Run din 28 august 2021 s-a adunat suma de 3200 de lei, suma care a mers catre Asociatia Magic si care a contribuit la amenajarea locului de joaca de la Spitalul de Copii din Brasov. Amenajarile sunt aproape finalizate, iar pana la finalul lunii iunie 2022 locul de joaca va fi in totalitate functional.


Asociația Magic vine în ajutorul copiilor cu afecțiuni grave din România. Cele mai cunoscute proiecte sunt MagicHOME - adăpostul părinților copiilor bolnavi de cancer, taberele speciale de vară MagiCAMP pentru copiii bolnavi de cancer, copiii cu arsuri grave și copiii care au pierdut pe cineva drag, MagicHELP – rețeaua solidarității prin care partenerii oferă servicii sau produse gratuit familiilor unde este un copil cu o afecțiune gravă și Șofer de Suflet – o rețea de oameni buni care își oferă timpul și mașina pentru a asigura transportul de la/către spital copiilor care trebuie să ajungă la tratamente.

Noi alergăm pentru sănătate și voie bună, precum și pentru a ne bucura de natura si beneficiile acesteia. Prin alergarea noastră, putem să oferim acestor copii o bucățică din bucuria noastră. Puteti ajuta donand in mod direct sau puteti deveni fundraiser spunând povestea mai departe celor care ar putea dori să contribuie pentru amenajarea unui loc de joacă în curtea interioară a Spitalului de Copii din Brașov. Copiii cu afecțiuni grave de acolo au mare mare nevoie de acest spațiu pentru că nu există niciun alt loc unde ei să ia o gură de aer, cu atât mai puțin să se joace, iar noi știm că joaca și relaxarea acționează ca o terapie în momentele grele prin care trec.


CUM POTI AJUTA

Untitled-1
1

DONEAZA LA INSCRIERE

Poti sustine Asociatia Magic donand 20 lei, 40 lei, 60 lei sau orice suma multiplu de acestea, adaugand in pasul 2 al formularului de inscriere optiunea aferenta donatiei tale.
Untitled-1
2

Fii fundraiser!

Ce inseamna sa fii fundraiser? Pe scurt, vei avea propria ta pagina de strângere de fonduri (fundraising) pe platforma Galantom.ro, unde sustii proiectele Asociatiei Magicamp. Noi te vom ajuta să creezi această pagină. Pe această platformă îţi poţi ruga familia, prietenii, colegii si pe oricine crezi ca poate sa doneze online pentru cauza in care tu ai ales sa te implici. Poti sa te inscrii ca fundraiser bifand in formularul de inscriere la cursa sau accesand acest link.