Alergăm și sprijinim Asociatia Magic – Predeal Forest Run

Alergăm și sprijinim Asociatia Magic

Asociația Magic vine în ajutorul copiilor cu afecțiuni grave din România. Cele mai cunoscute proiecte sunt MagicHOME - adăpostul părinților copiilor bolnavi de cancer, taberele speciale de vară MagiCAMP pentru copiii bolnavi de cancer, copiii cu arsuri grave și copiii care au pierdut pe cineva drag, MagicHELP – rețeaua solidarității prin care partenerii oferă servicii sau produse gratuit familiilor unde este un copil cu o afecțiune gravă și Șofer de Suflet – o rețea de oameni buni care își oferă timpul și mașina pentru a asigura transportul de la/către spital copiilor care trebuie să ajungă la tratamente.

La ediția Predeal Forest Run din 2021, ne unim prin alergare pentru a ajuta la amenajarea curții interioare a Spitalului de Copii din Brașov. În timpul pandemiei, copiii nu au putut ieși din saloane deloc, restricțiile fiind mult mai mari, iar singurul spatiu exterior de pe care il au la dispozitie este un balcon.

Nevoia lor de joacă există în continuare și Asociația Magic a identificat această nevoie, precum și spațiul care, in prezent, este neamenajat si nepotrivit pentru copii – curtea interioară a spitalului.

Noi alergăm pentru sănătate și voie bună, precum și pentru a ne bucura de natura si beneficiile acesteia. Prin alergarea noastră, putem să oferim acestor copii o bucățică din bucuria noastră. Puteti ajuta donand in mod direct sau puteti deveni fundraiser spunând povestea mai departe celor care ar putea dori să contribuie la bucuria copiilor de pe secția de oncopediatrie a Spitalului de Copii din Brașov.


CUM POTI AJUTA

Untitled-11

DONEAZA LA INSCRIERE

Poti sustine Asociatia Magic donand 20 lei, 40 lei, 60 lei sau orice suma multiplu de acestea, adaugand in pasul 2 al formularului de inscriere optiunea aferenta donatiei tale.
Untitled-12

Fii fundraiser!

Ce inseamna sa fii fundraiser? Pe scurt, vei avea propria ta pagina de strângere de fonduri (fundraising) pe platforma Galantom.ro, unde sustii proiectele Asociatiei Magicamp. Noi te vom ajuta să creezi această pagină. Pe această platformă îţi poţi ruga familia, prietenii, colegii si pe oricine crezi ca poate sa doneze online pentru cauza in care tu ai ales sa te implici. Poti sa te inscrii ca fundraiser bifand in formularul de inscriere la cursa sau accesand acest link.


Proiectul este unul de amploare, curtea interioara a spitalului trebuie reamenajata complet. Scopul este ca la final, locul de joaca sa fie o gura de aer proaspat si o bucurie care sa le faca viata mai usoara si mai frumoasa copiilor internati la Spitalul de copii din Brasov.