Asociația Magic vine în ajutorul copiilor cu afecțiuni grave din România. Cele mai cunoscute proiecte sunt:
  • MagicHOME - adăpostul părinților copiilor bolnavi de cancer.
  • taberele speciale de vară MagiCAMP pentru copiii bolnavi de cancer, copiii cu arsuri grave și copiii care au pierdut pe cineva drag.
  • MagicHELP – rețeaua solidarității prin care partenerii oferă servicii sau produse gratuit familiilor unde este un copil cu o afecțiune gravă.
  • Șofer de Suflet – o rețea de oameni buni care își oferă timpul și mașina pentru a asigura transportul de la/către spital copiilor care trebuie să ajungă la tratamente.
  • MagicTICKET - vacanta mult visata pentru o familie greu incercata, o gura de aer in care pot vizita orase mari din Romania si se pot bucura de frumusetea lor.
  • Noi alergăm pentru sănătate și voie bună, precum și pentru a ne bucura de natura si beneficiile acesteia. Prin alergarea noastră, putem să oferim acestor copii o bucățică din bucuria noastră. Puteti ajuta donand in mod direct sau puteti deveni fundraiser spunând povestea mai departe celor care ar putea dori să contribuie.

     

Continuam traditia si sustinem Asociatia Magic si la aceasta editie de Predeal Forest Run. MagiCARE Brașov este un proiect al Asociației Magic care înseamnă sprijin emoțional prin psiholog dedicat și pachete săptămânale cu produse necesare copiilor cu cancer și părinților, oferite  pe secția de oncopediatrie de la Spitalul de Copii din Brașov.

 
 

Diagnosticarea cu cancer a copilului aduce o mare presiune emoțională, dar și financiară, asupra mamei, în primul rând, dar și asupra întregii familii. Suntem alături de copii cu cancer și de părinții lor chiar acolo unde li se întâmplă greul, pe secția de oncopediatrie, pentru a-i ajuta să facă față provocărilor. MagiCARE este un proiect prin care un psiholog dedicat se află pe secția de oncopediatrie săptămânal pentru a oferi acest sprijin emoțional atât de valoros în momentele grele, dar și pachetele cu produse necesare și cu surprize ce aduc bucurie. MagiCARE reduce grijile, pune zâmbete pe fețele copiilor și aduce încredere în inimile mamelor.

Mulțumim! Magia e în fapte!

CUM POTI AJUTA

Untitled-1
1

DONEAZA LA INSCRIERE

Poti sustine Asociatia Magic donand 20 lei, 40 lei, 60 lei sau orice suma multiplu de acestea, adaugand in pasul 2 al formularului de inscriere optiunea aferenta donatiei tale.
Untitled-1
2

Fii fundraiser!

Ce inseamna sa fii fundraiser? Pe scurt, vei avea propria ta pagina de strângere de fonduri (fundraising) pe platforma Galantom.ro, unde sustii proiectele Asociatiei Magicamp. Noi te vom ajuta să creezi această pagină. Pe această platformă îţi poţi ruga familia, prietenii, colegii si pe oricine crezi ca poate sa doneze online pentru cauza in care tu ai ales sa te implici. Poti sa te inscrii ca fundraiser bifand in formularul de inscriere la cursa sau accesand acest link.

Cu ajutorul vostru, la Predeal Forest Run din 28 august 2021 s-a adunat suma de 3200 de lei, suma care a mers catre Asociatia Magic si care a contribuit la amenajarea locului de joaca de la Spitalul de Copii din Brasov. Locul de joaca a fost finalizat din toamna anului 2022 și suntem recunoscători fiecărui om care a alergat sau a donat la Cortul Magic.