10 motive să te înscrii la Băneasa Forest Run din 4 noiembrie 2018

September 6, 2018
Cum a fost la editia din 29 aprilie 2018
May 6, 2018
Denisa Dragomir are buletin in alergare: 14 ani dedicati performantei
September 10, 2018
 
 

 

Pregătim pentru 4 noiembrie o nouă ediție Băneasa Forest Run, să ai ce povesti la gura sobei în sezonul rece. Așa cum te-am obișnuit, încercăm la fiecare ediție să-ți dăm cât mai multe motive pentru o experiență memorabilă. Așa am ales și data de 4 noiembrie, în ultima lună de toamnă, cu pădurea Băneasa îmbrăcată în haine galben-portocalii. Aceeași pădure, aceleași trasee, și, totuși, un peisaj complet diferit. Nu-ți rămâne decât s-alegi cât vrei s-alergi: cros 11 km sau semimaraton 21 km. Așadar, iată 10 motive sa vii pe 4 noiembrie la Băneasa Forest Run:

1. Este singura ocazie să alergi la o cursă în pădurea aurie.

2. Te antrenezi și petreci mai mult timp în natură la antrenamentele Băneasa Forest Run, atât înainte cât și după cursă.

3. Ai tricou tehnic de alergare cu mânecă lungă, inclus în kitul de participare.

4. Primești medalie de colecție.

5. Primești un kit de concurs compus din: album foto personalizat, baton energizant, porție de paste Barilla, salată Eisberg, doză de băutură cu vitamine Swiss Laboratory, număr personalizat, cronometrare cu cip de unică folosință, trasee marcate, premiere, tombolă, servicii medicale la start/finish și pe traseu.

6. Alergi și ajuti familia Bogza. Fundația Hope and Homes for Children are ca prioritate, în acest caz, construirea unei case pentru cei șase copii si părinții lor, evitându-se in felul acesta separarea copiilor de familie. Împreună cu fundația ne dorim să putem crea condiții de trai mai bune, iar copiii să continue să frecventeze școala. Află cum poți ajuta.

7. Avem 11.2oo lei fond de premiere pentru podium și tombolă la care pot participa toți alergătorii prezenți la fața locului.

8. Ai parte de atmosferă placută pentru socializarea inainte și mai ales după cursă.

9. Avem activități pentru copii precum pictură pe figurine de ipsos si cabină foto pentru întreaga familie ca să vă bucurați de mai multe amintiri frumoase.

10. Ai puncte de hidratare și încurajare la start/finish și pe traseu.