fbpx

Baneasa Forest Run, prima cursa de alergare in padure, pe 24 martie 2019

December 19, 2018
Baneasa Forest Run promoveaza alergarea de placere. 1000 de alergatori sunt asteptati la start.
October 6, 2018
Andreea Piscu: “Am vrut sa renunt la alergare in 2018. Eram foarte suparata si dezamagita”
May 28, 2019
3k-rosu

Greenfield Family Run

Ora start: 14:00 AM
Timp limita: 1 ora

Inscrie-te acum!
11k-mov

Cros

Ora start: 10:30 AM
Timp limita: 1h 45'

Inscrie-te acum!
21k-verde

Semimaraton

Ora start: 10:50 AM
Timp limita: 3 ore

Inscrie-te acum!


Am deschis inscrierile pentru editia de primavara Baneasa Forest Run, powered by Greenfield si sponsorizata de Banca Transilvania si Zuzu. 

Te asteptam pe 24 martie sa alergam impreuna in natura din oras, pe potecile padurii Baneasa. 100% trail running inseamna alergare, natura, atmosfera. Tu alegi cat vrei s-alergi: CROS 11 KM, SEMIMARATON 21 KM sau impreuna cu familia la noua proba populara de 3 kilometri.

PRINDE CEA MAI MICA TAXA
Inscrie-te acum si beneficiezi de cea mai mica taxa de participare in limita locurilor alocate pentru fiecare cursa.


Mos Craciun iti poate face cadou inscrierea

Fa-ti un cadou de Craciun, inscrie-te si valideaza inscrierea pana pe data de 26 decembrie inclusiv, iar Mos Craciun va veni la 3 dintre voi si va va returna taxa de inscriere. Tragerea la sorti va avea loc pe 27 decembrie, iar castigatorii vor fi anuntati personal pe email/telefon si pe pagina de facebook.

O noua proba de 3 kilometri, powered by Greenfield

Proba GREENFIELD FAMILY RUN 3 KM este o tura populara, necompetitiva, perfecta pentru cei care vor sa faca miscare in natura pe o distanta accesibila. Este si o ocazie de a petrece timp impreuna cu familia. Copiii pot participa GRATUIT alaturi de parintii lor inscrisi la aceasta proba si vor beneficia de numar si kit de concurs propriu.


Kitul de participare pentru cros si semimaraton
Vezi kitul complet »

Kitul de participare pentru Greenfield Family Run
Vezi kitul complet »


Alergam si ajutam MagiCAMP

Pe 24 martie alergam pentru ca 10 copii bolnavi de cancer sa traiasca experienta minunata a taberelor MagiCAMP. O saptamana de tiroliana, parc de aventura, piscina, joaca, dar si de prietenie, daruire, incredere, imbratisari si bine, mult bine si frumos. Noi alergam, ei se joaca o saptamana. O joaca terapeutica care le schimba copilăria si uneori chiar viata.

Vezi cum poti ajuta »

Vino la antrenamentele Baneasa Forest Run

Incepand din 13 ianuarie, din doua in doua saptamani, vino sa te antrenezi pentru cursa pe traseul de cros. La antrenament ai ocazia sa te obisnuiesti cu suprafata de alergare, sa faci o recunoastere a traseului, sa ne cunoastem si sa schimbam pareri si informatii despre alergare.

Mai multe detalii »